فروشگاه تخصصی چاپ و تبلیغات
Avatar   خوش آمدید کاربرمهمان
ورود | ثبت نام
امروز : پنجشنبه 6 ارديبهشت 1397
 
وب سایت تخصصی نیازمندی های صنعت چاپ و تبلیغات
گیفتو
آلتون پرتو
راه کارهایی برای ارسال اس ام اس تبلیغاتی

راه کارهایی برای ارسال اس ام اس تبلیغاتی

بازاریابی پیامکی بر اساس ارسال پیام های کوتاه روی گوشی های موبایل مشتریان است. باید بدانیم طبق پیش بینی ها تا سال 2020، 90 درصد مردم جهان گوشی ...


» 11 نکته طلایی برای ایمیل مارکتینگ موفق

» مدل‌ AIDAS در تبلیغات چیست؟

» جدید ترین و زیبا ترین فونت های فارسی

ساخت تیزر تبلیغاتی
چاپ نقش الماس
نوین تاک
فول کالر اینکز
مقالات تخصصی تبلیغات و چاپ
چاپیروس
نیان استند
دنیای چاپ
  مقالات آموزشی
تاثیر خلاقیت در چاپ
مقتضیات زمان و بروز رسانی طراحان گرافیک
ورنیش و لاک
Acquisition Strategy یعنی چه؟
بسته‌های قرص جدید ضددسترسی کودکان
assortment یعنی چه؟
قیمت تراکت
دیدن این 10 بسته بندی خلاقانه را از دست ندهید
ورود پرینتر سه بعدی به پست فرانسه
جایگاه و کاربرد های خوشنویسی در تبلیغات
آشنایی با مرکب چاپ و انواع مرکب uv
آشنایی با پاپیه ماشه
همه چیز درباره‌ی هزار توی صنعت تبلیغات
ارتقا کیفیت و بسته بندی تولیدات صنایع دستی قزوین
با مهمترین الگوریتم های گوگل آشنا شوید
دستگاه چاپ روی موکت
ASSESSOR کیست؟
کلیاتی درباره سفالگری
انواع خشک کن در چاپ
رعایت این چند نکته در تبلیغات کلیکی الزامی است
چرا بنرهای بزرگ در تبلیغات PPC تاثیرگذاری بیشتری دارند؟
سمینار دی جی گرافیکس،معرفی فن آوری های جدید دایکات
گردش کار دیجیتال
توصیه هایی برای به حداقل رساندن ترس از فروش
تاریخچه بسته بندی پلاستیکی
AIDA یعنی چه؟
معرفی انواع هد زار
منافع حاصل از یک خرید برای مشتری را بشناسید
نمونه‌هایی از اهمیت هوش بازاریابی در تقویت کسب و کار
A/B Testing چیست؟
 صفحه نخست / افزایش ماندگاری توت فرنگی با پوشش های نشاسته ای



 
افزایش ماندگاری توت فرنگی با پوشش های نشاسته ای

افزایش ماندگاری توت فرنگی با پوشش های نشاسته ای



افزایش ماندگاری توت فرنگی با پوشش های نشاسته ای

 

محققان برزیلی دریافتند که نشاسته کاساو بر مبناي پوشش خوراکی می تواند زمان ماندگاري توت فرنگی هاي تازهدریافت که پوشش نشاسته اي کاساو مانعیMiriam Dupas Hubinger . را از 9 روز به 12 روز افزایش دهد در برابر فساد میکروبی است بدون آن که اثر نامطلوبی روي مزه و ظاهر محصول بگذارد .توت فرنگی ها از میوه ها با فساد پذیري بالا هستند (فساد مخمري ، کپکی) لذا روش هاي معمولی براي طولانی کردن زمان ماندگاري توت فرنگی ها مثل اتمسفر اصلاح شده سرد به کار گرفته شد اما این روش در توت فرنگی طعم نامطلوبی ایجاد می کند.

محققان نتیجه گرفتند که پوشش هاي خوراکی بر مبناي نشاسته کاساو همراه یا بدون پتاسیم سوربات براي جلوگیري از افت وزن و کاهش سرعت تنفس توت فرنگی ها کافی هستند . ماندگار 15 روز در 5 درجه سلیسیوس است .این پوشش ها وقتی بدون پتاسیم سوربات باشند بهتر عمل کرده و زمان ماندگاري را افزایش می دهند.

دیگر راه حل ها که دانشمندان براي طولانی کردن زمان ماندگاري توت فرنگی ها بدون اثر مضر روي طعم و رنگ در نظر دارند ، استفاده از نوعی مواد پوشش دهنده که شامل گلوتن گندم ، موسیلاژ کاکتوس و ذرت است

. گرچه نشاسته ذرت به ندرت در صنایع غذایی کاربرد دارد اما در هزینه هاي پایین تري از دیگر منابع نشاسته اي به دست می آید . کاساو در مقادیر زیاد در کشورهاي و آمریکاي جنوبی و آفریقا تولید می شود.

 

منبع: مجله چاپ کارتن و بسته بندی

تاریخ درج خبر: 27 شهریور 92



بازدیدها : 1770



نظرات کاربران

هنوز هیچ نظری ارسال نشده است


ارسال نظر در مورد این مطلب:

نام شما : *
آدرس ایمیل : *
شماره تماس :
متن نظر : *
تشخیص امنیتی :
 


شبرنگ شب نما

دنیای چاپ بنر
طراحی وب سایت : دیاسافت
قدرت گرفته از DiasoftCMS 3.1 2015