فروشگاه تخصصی چاپ و تبلیغات
Avatar   خوش آمدید کاربرمهمان
ورود | ثبت نام
امروز : دوشنبه 25 تير 1397
 
وب سایت تخصصی نیازمندی های صنعت چاپ و تبلیغات
گیفتو
آلتون پرتو
راه کارهایی برای ارسال اس ام اس تبلیغاتی

راه کارهایی برای ارسال اس ام اس تبلیغاتی

بازاریابی پیامکی بر اساس ارسال پیام های کوتاه روی گوشی های موبایل مشتریان است. باید بدانیم طبق پیش بینی ها تا سال 2020، 90 درصد مردم جهان گوشی ...


» 11 نکته طلایی برای ایمیل مارکتینگ موفق

» مدل‌ AIDAS در تبلیغات چیست؟

» جدید ترین و زیبا ترین فونت های فارسی

ساخت تیزر تبلیغاتی
چاپ نقش الماس
نوین تاک
دنیای چاپ
مقالات تخصصی تبلیغات و چاپ
  مقالات آموزشی
تفاوت طراحی آنلاین و آفلاین چیست؟
قیمت چاپ ست اداری
روندها و استراتژی‌های روز بازاریابی دیجیتال
انواع خشک کن در چاپ
همه چیز درباره چرایی استفاده از CRM
مجموعه پوستر های طراحی شده ضد سیگار
آشنایی با فرآیند تولید سبزیجات منجمد بروشIQF
اهمیت و مدیریت رنگ در بسته بندی
ارکان اصلی عکاسی
کمبود صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی در استان خراسان شمالی
با این روش‌ها ترافیک سایت خود را بالا ببرید
دستگاه چاپ فلکسی و بنر آماده چاپ نمی شود
همايش شركت نورتك در اصفهان برگزار شد
Arts Marketing چیست؟
دوره ای جدید برای طراحان تبلیغاتیGod is in Details
مهم است که وب سایت شما دارای ترافیک باشد
راهکارهایی کاربردی و مفید برای توسعه برند از طریق شبکه های اجتماعی
کاغذ مومی چیست؟
درباره خط محقق
مختصری درباره دستگاه های برش لیزری
چاپ‌های‌ تماسی‌
فرش ايران و چگونگي طبقه بندي آن
در مورد پلیت ستر ها بیشتر بدانید
تاریخچه ساخت کاغذ
هنرمندان 54 کشور در جشنواره تجسمی فجر
با محصول برتر 70 درصد بازار لوازم تحریر را در اختیار می‌گیریم
تابلوی تبلیغاتی عجیب که شما را وحشت زده می کند!
اطلاعاتی درباره کف سازی یک چاپخانه
معرفی ماشین چاپ افست
لیست قیمت ملزومات چاپ فلکسی و بنر
 صفحه نخست / افزایش ماندگاری توت فرنگی با پوشش های نشاسته ای



 
افزایش ماندگاری توت فرنگی با پوشش های نشاسته ای

افزایش ماندگاری توت فرنگی با پوشش های نشاسته ای



افزایش ماندگاری توت فرنگی با پوشش های نشاسته ای

 

محققان برزیلی دریافتند که نشاسته کاساو بر مبناي پوشش خوراکی می تواند زمان ماندگاري توت فرنگی هاي تازهدریافت که پوشش نشاسته اي کاساو مانعیMiriam Dupas Hubinger . را از 9 روز به 12 روز افزایش دهد در برابر فساد میکروبی است بدون آن که اثر نامطلوبی روي مزه و ظاهر محصول بگذارد .توت فرنگی ها از میوه ها با فساد پذیري بالا هستند (فساد مخمري ، کپکی) لذا روش هاي معمولی براي طولانی کردن زمان ماندگاري توت فرنگی ها مثل اتمسفر اصلاح شده سرد به کار گرفته شد اما این روش در توت فرنگی طعم نامطلوبی ایجاد می کند.

محققان نتیجه گرفتند که پوشش هاي خوراکی بر مبناي نشاسته کاساو همراه یا بدون پتاسیم سوربات براي جلوگیري از افت وزن و کاهش سرعت تنفس توت فرنگی ها کافی هستند . ماندگار 15 روز در 5 درجه سلیسیوس است .این پوشش ها وقتی بدون پتاسیم سوربات باشند بهتر عمل کرده و زمان ماندگاري را افزایش می دهند.

دیگر راه حل ها که دانشمندان براي طولانی کردن زمان ماندگاري توت فرنگی ها بدون اثر مضر روي طعم و رنگ در نظر دارند ، استفاده از نوعی مواد پوشش دهنده که شامل گلوتن گندم ، موسیلاژ کاکتوس و ذرت است

. گرچه نشاسته ذرت به ندرت در صنایع غذایی کاربرد دارد اما در هزینه هاي پایین تري از دیگر منابع نشاسته اي به دست می آید . کاساو در مقادیر زیاد در کشورهاي و آمریکاي جنوبی و آفریقا تولید می شود.

 

منبع: مجله چاپ کارتن و بسته بندی

تاریخ درج خبر: 27 شهریور 92



بازدیدها : 1845



نظرات کاربران

هنوز هیچ نظری ارسال نشده است


ارسال نظر در مورد این مطلب:

نام شما : *
آدرس ایمیل : *
شماره تماس :
متن نظر : *
تشخیص امنیتی :
 


شبرنگ شب نما
اپسون

دنیای چاپ بنر
طراحی وب سایت : دیاسافت
قدرت گرفته از DiasoftCMS 3.1 2015