فروشگاه تخصصی چاپ و تبلیغات
Avatar   خوش آمدید کاربرمهمان
ورود | ثبت نام
امروز : دوشنبه 2 مهر 1397
 
وب سایت تخصصی نیازمندی های صنعت چاپ و تبلیغات
گیفتو
آلتون پرتو
راه کارهایی برای ارسال اس ام اس تبلیغاتی

راه کارهایی برای ارسال اس ام اس تبلیغاتی

بازاریابی پیامکی بر اساس ارسال پیام های کوتاه روی گوشی های موبایل مشتریان است. باید بدانیم طبق پیش بینی ها تا سال 2020، 90 درصد مردم جهان گوشی ...


» 11 نکته طلایی برای ایمیل مارکتینگ موفق

» مدل‌ AIDAS در تبلیغات چیست؟

» جدید ترین و زیبا ترین فونت های فارسی

ساخت تیزر تبلیغاتی
مقالات تخصصی تبلیغات و چاپ
دنیای چاپ
چاپ نقش الماس
نوین تاک
  مقالات آموزشی
تولید با حمایت عملی جان می‌گیرد؛ نه با شعار
مبانی سواد بصری و ترکیب بندی
کاغذ تیشو چیست؟
مجله فستیوال تابستانی تیرگان
توليد نمونه كاغذ الكترونيك رنگي بدون فيلتر
AIDA یعنی چه؟
بی توجهی ناشران به گرافیک کتاب
چرا ایرانی ها از اسم بازاریابی وحشت دارند
با اشتباهات رایج در بازاریابی در شبکه های اجتماعی آشنا شوید
ورنی یووی در تولید محصول چاپی
معرفی شخصیت های برجسته در مدیریت فوکوزاوا یوکیشی
نقش و اهمیت مدیریت پروژه در فرایند بازاریابی چیست؟
توسعه قلم‌ چاپ سه‌بعدی سبک‌تر و باریک‌تر
چاپ فلکسو
نقش کلیدی و انکار ناپذیر استاد ممیز بر گرافیک ایران
سرویس و نگهداری دستگاه فلکس وبنر
گوتنبرگ و صنعت چاپ
نوآورترین شرکت‌ها در عرصه تبلیغات کدامند؟
تفاوت تبلیغات با اقناع چیست؟
چرا تبلیغات اینترنتی مهم است ؟
بطریها و لیوانهای پلاستیکی عامل تحریک کننده میگرن
awareness-trial-repeat A-T-R چیست؟
درباره خط ثلث ونسخ
چگونه وب‌سایت خود را در موتورهای جستجوگر بهینه سازی کنید؟
معرفی شخصیت های برجسته در مدیریت
اشتغال پنج‌هزار نفر با احداث واحد بزرگ بسته‌بندی خرما در برازجان
اگر بازاریابی تلفنی انجام می دهید حتما بخوانید
تاثیر فرهنگ بر رفتار مصرف کننده ها را نادیده نگیرید
ضعف بسته بندی و کیفیت بالای صنایع دستی سیستان و بلوچستان یک بام و دو هوا
درباره مصرف کنندگان زن، بیشتر بدانید
 صفحه نخست / افزایش ماندگاری توت فرنگی با پوشش های نشاسته ای



 
افزایش ماندگاری توت فرنگی با پوشش های نشاسته ای

افزایش ماندگاری توت فرنگی با پوشش های نشاسته ای



افزایش ماندگاری توت فرنگی با پوشش های نشاسته ای

 

محققان برزیلی دریافتند که نشاسته کاساو بر مبناي پوشش خوراکی می تواند زمان ماندگاري توت فرنگی هاي تازهدریافت که پوشش نشاسته اي کاساو مانعیMiriam Dupas Hubinger . را از 9 روز به 12 روز افزایش دهد در برابر فساد میکروبی است بدون آن که اثر نامطلوبی روي مزه و ظاهر محصول بگذارد .توت فرنگی ها از میوه ها با فساد پذیري بالا هستند (فساد مخمري ، کپکی) لذا روش هاي معمولی براي طولانی کردن زمان ماندگاري توت فرنگی ها مثل اتمسفر اصلاح شده سرد به کار گرفته شد اما این روش در توت فرنگی طعم نامطلوبی ایجاد می کند.

محققان نتیجه گرفتند که پوشش هاي خوراکی بر مبناي نشاسته کاساو همراه یا بدون پتاسیم سوربات براي جلوگیري از افت وزن و کاهش سرعت تنفس توت فرنگی ها کافی هستند . ماندگار 15 روز در 5 درجه سلیسیوس است .این پوشش ها وقتی بدون پتاسیم سوربات باشند بهتر عمل کرده و زمان ماندگاري را افزایش می دهند.

دیگر راه حل ها که دانشمندان براي طولانی کردن زمان ماندگاري توت فرنگی ها بدون اثر مضر روي طعم و رنگ در نظر دارند ، استفاده از نوعی مواد پوشش دهنده که شامل گلوتن گندم ، موسیلاژ کاکتوس و ذرت است

. گرچه نشاسته ذرت به ندرت در صنایع غذایی کاربرد دارد اما در هزینه هاي پایین تري از دیگر منابع نشاسته اي به دست می آید . کاساو در مقادیر زیاد در کشورهاي و آمریکاي جنوبی و آفریقا تولید می شود.

 

منبع: مجله چاپ کارتن و بسته بندی

تاریخ درج خبر: 27 شهریور 92



بازدیدها : 1913



نظرات کاربران

هنوز هیچ نظری ارسال نشده است


ارسال نظر در مورد این مطلب:

نام شما : *
آدرس ایمیل : *
شماره تماس :
متن نظر : *
تشخیص امنیتی :
 


شبرنگ شب نما
اپسون

دنیای چاپ بنر
طراحی وب سایت : دیاسافت
قدرت گرفته از DiasoftCMS 3.1 2015